martes, 15 de diciembre de 2009

ESTAMBUL, LA RUTA DE LES MESQUITES





Calculen que hi ha unes 3500 mesquites a Estambul. Doncs jo tinc la impressió d'haver visitat en un dia moltes més tot i que compto només 4 de reals (la blava, la petita Santa Sofia, la Santa Sofia "gran" que ara és museu i la d'Eyup). El Gonzalo creu que em faré musulmà perquè em veu entusiasta de la sobrietat de les mesquites davant l'ostentació de les catedrals i esglèsies cristianes. Avui ha estat un dia bastant caòtic, a l'estil d'aquesta ciutat. Ens hem passat de parada en un bus, hem agafat un ferry que no tocava, però aquesta també és la gràcia dels viatges no? Perdre't per trobar el que no buscaves... Els venedors del Gran Basar no han estat tant pesats com ens esperàvem (excepte un al Basar de les espècies que recitava els noms de Carod Rovira i Montilla com un lloro!), però hem confirmat una cosa que ja teníem clara abans d'arribar aquí: no sabem regatejar. La recompensa a l'aventura l'hem trobat al final del dia des del Pierre Loti Cafe que té unes vistes espectaculars del Corn d'Or. I seguint els consells de Nico i Bea hem entrat a un típic bany turc, el de Cemberlitas. Nico: aunque he salido muy relajado, a mí también me han hecho daño!!!!!!!

2 comentarios:

  1. Mmm, aquest te amb aquestes vistes es veu deliciós! No defalliu en això de regatejar... practicant s'aprèn! petons, g

    ResponderEliminar
  2. holaaa!!! Chicos!!! Que maravilla!! Estoy recordando mi viaje a través del vuestro. Ummm ese çaj tan tan bueno.. yo no paraba de tomarlos. No dejesis de realizar una oración en una mezquita es espectacular!!!!
    Besosssssss de la Olga Nebra jajajaj

    ResponderEliminar